Boetseren

Organisch meditatief boetseren

We werken met klei, meditatief, in volle aandacht. Vanuit het proces als een innerlijke, persoonlijke en spirituele scholingsweg. Het lijf wordt aan het werk gezet, het denkende hoofd krijgt rust. Brengt je in het hier en nu.

Boetseren geeft iets tegenover je, het is de spiegel van jezelf in de klei. Het kan fysiek inspannend zijn, maar tegelijk werkt het vitaliserend.

Via de klei kun je de krachten van de aarde en de kosmos ervaren die in ons en door ons werken. Boetseren met deze krachten

.

Boetseerworkshops 2017/ 2018

 

.

Biografisch boetseren         

     DSC03854 

 

Door middel van boetseren in de klei tastbaar ervaren van de (eigen) mens-ontwikkeling. We werken op een procesmatige manier, dit brengt bewustzijn en verdieping.

Het eerste zintuig wat we ontwikkelen na onze geboorte is de tastzin. Deze heeft te maken met de ontwikkeling van veiligheid en basisvertrouwen.

We beginnen deze dag met de babyfase. Het begin van de eerste zevenjaarfase. We gaan stap voor stap de ontwikkeling volgen. Deze dag kijken we hoe ver we komen in het proces van de eerste zevenjaarfase van het kind. We zullen ook samenwerkingsoefeningen doen. (Vervolgworkshop mogelijk).

Wanneer:      Zaterdag 20 januari 2018 van 10U- 16.30U

Locatie:         Culemborg, de Geldelandfabriek,

Kosten:          € 60,=, inclusief koffie/ thee en soepje

Inschrijving:  info@marliesthart.nl of 06 267 80 863 Je inschrijving is definitief na overmaking van het inschrijfbedrag van € 15,=  op rekening NL 71 TRIO 078.68.31.332, t.n.v. van M. ’t Hart, Zeist.

.

“Tot bloei komen”            

     levenplant 2e dag marlies volbeeld(4)   

Ervaar je eigen levenskrachten en hoe jij tot bloei kan komen, net als een mooie bloem. We maken een reliëf van klei waarin we de levenskrachten in ons zelf ervaren door de seizoenen heen.

We werken op een procesmatige manier, meditatief en met (veel) klei. Je komt heerlijk in je lijf, dichtbij je-Zelf en je hoofd komt tot rust. Het brengt je in het moment. Via de klei kun je de krachten van de aarde en de kosmos ervaren die in je werken. Het boetseren wekt nieuwe energie en enthousiasme op.

Wanneer:      op aanvraag vrijdag of zaterdag 2018 ( start bij 3 deelnemers ) van 10U – 16.30U

Locatie:         Culemborg, de Geldelandfabriek

Kosten:          € 60,=, inclusief koffie/thee en soepje

Inschrijving:  info@marliesthart.nl of 06 267 80 863. Inschrijving:  info@marliesthart.nl of 06 267 80 863 Je inschrijving is definitief na overmaking van het inschrijfbedrag van € 15,=  op rekening NL 71 TRIO 078.68.31.332, t.n.v. van M. ’t Hart, Zeist.

bij interesse: neem contact op met marlies

.

WORKSHOPS OP aanvraag

Workshops op maat, met verschillende thema’s, zijn op aanvraag mogelijk voor groepen, ook voor kinderen!

Zoals teamdagen, personeelsuitje, vriendinnen uitje, familiedagen, studiegroepen en scholen middelbaar en lager onderwijs enz.  Thema’s kunnen zijn: samenwerken, persoonlijke groei, pesten, verbinding, vriendschap, structuur, grenzen versterken, en andere.

Interesse? neem gerust contact op met Marlies