Ervaringen

Het deelnemen aan de basiscursus Vedic Art heeft mij geleerd me “te mogen laten roepen door mijn innerlijk”.

Hoofd uit, hart aan! Onder begeleiding van Marlies heeft het me een heerlijk stille, inspirerende en nieuwe ervaring in de ‘schilderkunst’ gebracht, met prachtige thema’s die houvast en reflectie bieden. Marlies is in staat om sfeer en inhoud neer te zetten die het mogelijk maken jezelf te ontmoeten! Roept om een vervolg…..

Lydia, maart 2017

_________________________________________________________________________________

 

Vedic Art - Het Spel in de Hemelen Claudia Claudia

Heel hartelijk bedankt voor het delen van deze wonderbare kracht, die sluimerende potentie wakker roept en zich in al haar individuele schoonheid zo prachtig laat ontplooien!

Liefs Claudia

____________________________________________________________________________________

margaretha    Margaretha

Ik kwam uit interesse, na een Nepalreis. Wat bracht het:

Verrassing: Oude patronen/ gewoontes aan de kant kunnen zetten. Daardoor: Dichter bij mezelf komen. Mezelf ontmoeten. Plezier hebben in ’t schilderen, los laten van resultaten (het moet mooi zijn).

Daarbij is er een prachtige procesgerichte stapsgewijze opbouw. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld ‘ik doe maar wat’. En het eindproduct iedere keer…. daar herken ik mezelf.

Begeleiding: zorgvuldig, gedegen, open.

Margaretha


Foto eri VA Erica

Vedic Art november 2015

Starten met een wit doek voor je, zonder idee vooraf en zonder voorbereiding. Gewoon beginnen zoals een kind doet. En met wat uitleg over de Veda’s en de instructie dat het niks hoeft voor te stellen op pad.

Dat was nieuw voor me, dat leek me heel lastig. Maar de Veda’s loodsen je door een proces, een eigen proces waarin je van alles tegenkomt.

Soms geworstel maar één maal op weg ontstond er wat op het doek. Heerlijk in stilte naar hartenlust experimenteren met kleuren en lijnen.

En Marlies was er steeds aan de zijlijn met thee en lekkers en een aanmoediging om weer verder te kunnen werken.

Bedankt Marlies voor deze mooie ervaring.

Erica


dsci0178

Just 2016